Annons
Livscoachen
11 april 2013

1. Vem är Den Nya Kvinnan?

Karin Isberg - Den Nya KvinnanLåt mig berätta historien om Den Nya Kvinnan för dig.

Den Nya Kvinnan är en kvinna som accepterar sig själv och sin kropp precis så som den är. Ur den källan av kärlek kan hon älska andra.

Den Nya Kvinnan har väckt liv i sin sexualitet och har kontakt med sin naturliga källa av intuition och visdom. Hon känner sig uppskattad och har meningsfulla relationer med andra.

Den Nya Kvinnan säger ifrån mot bristande respekt och vågar lita på sin inre röst. Hon kan växla mellan sina tankar och sina känslor och hon känner sig lika bekväm med änglakort och horoskop, som med excelfiler och sudoku.

Den Nya Kvinnan vet att hon behöver tillgodose sina egna behov om hon ska ha ork för att visa omsorg om sina nära och kära. Hon vet också att hon inte alltid måste finnas till hands för andra. Ibland är det sig själv som hon först och främst ska ta hand om.

**

Något som utmärker Den Nya Kvinnan är att hon tar ansvar för sina livsval. Hon vågar säga nej till andra istället för att halvhjärtat samtycka och foga sig efter vad de vill.

Det ansvaret befriar henne från missnöje och bitterhet. Den Nya Kvinnan behöver aldrig klandra någon och säga ”Det var ditt fel. Det var din idé”.

Den Nya Kvinnan växlar mellan sin handlingskraft och får saker att hända, respektive slappnar av och låter tillvaron utvecklas utan hennes inblandning.

Är Den Nya Kvinnan en fantasi? Absolut inte. Hon är helt verklig. Hon är du om du vill det.

Ifall du vill göra en vandring med mig för att möta Den Nya Kvinnan kommer du längre fram i den här boken att få möta en finansman, en häxa och en drottning som guidar dig längs vägen.

**

Jag ska strax berätta mer om hur den berättelsen tog sin början, men låt mig först säga något om mig själv. Den Nya Kvinnan är allt som jag under många år inte var.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar