Annons
Livscoachen
13 maj 2013

Välkommen med dina frågor!

Om du prenumererar på MåBra har du säkert fått tidningen hem i brevlådan idag. Där kan du läsa mer om mig, vem jag är och vad som ledde mig till att ompröva mitt liv för att så småningom bli livscoach.

**

Men den viktigaste personen på den här sidan är inte jag. Det är du. Jag jobbar tillsammans med MåBra för din och andra läsares skull, för att svara på era frågor.

Du kan fråga mig vad som helst, så länge som du inte förväntar dig att jag ska lösa dina problem åt dig. För det kan jag inte. Det kan bara du själv göra.

**

Ibland säger mina klienter att jag har förändrat deras liv, men det är inte sant. Jag skulle kunna säga exakt samma saker till två personer som står inför samma utmaningar och den ena förändrar sitt liv jättemycket, den andra inte alls. Det handlar inte om vad jag säger, utan om hur mycket de själva vill och vågar utmana sig själva.

Jag är bara någon som viskar i kulisserna och du kan välja att lyssna här och i tidningen ifall du tycker att det som jag säger känns vettigt.

Vi hörs och ses mer!

/Karin

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar