Annons
Livscoachen
11 april 2013

5. Min djupaste längtan

Karin Isberg - Den Nya KvinnanJag vet inte hur länge visualiseringen pågår, men jag märker att vi en efter en får vår längtan uppenbarad för oss. Det är en stark upplevelse. När jag möter min egen längtan inser jag hur mycket den styr mig, fast jag inte har varit medveten om det.

Jag förstår varför jag har attraherats av de män som jag har haft relationer med. Jag inser varför jag fattar de beslut som jag gör, varför jag i vissa sammanhang känner mig missförstådd och utanför, och varför jag inte blir glad över sådant som andra tycker borde göra mig lycklig.

**

Jag har nyss varit på förstasidan och haft ett uppslag med bild på mig själv i Dagens Nyheter. Var jag glad över det? Nej. Det var kul, bra med uppmärksamhet för min nya bok men glad – nej, det var jag inte.

Många ringde och gratulerade när de såg tidningen och de hörde säkert på min röst att de var betydligt mer uppspelta över uppmärksamheten än vad jag själv var. Några av dem sade att jag inte behövde vara så blygsam, att det ju var jättecoolt. Och visst var det, men jag var ändå inte glad. Nu förstår jag varför.

Läs mer om:  Behov, Den Nya Kvinnan, Längtan
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar