Annons
Livscoachen
9 december 2013

En jätteskön känsla!

Efter att jag har lämnat manus på en bok följer alltid en intensiv period. Det dokument som jag skickar till förlaget går till en formgivare för ”ombrytning” – det vill säga kommer tillbaka så att det ser ut som en bok ska göra.

Sedan ska det ombrutna manuset korrläsas i flera vändor. Jag och min förläggare bollar ord, formuleringar, formateringar och annat. Jag har varit i den här fasen några veckor, och nu närmar den sig sitt slut.

***

Idag fick jag korr på hela omslaget (inte bara framsidan, som har varit klar sedan länge) – och den känslan är så skön. Då vet jag att boken snart är här.

Aaaahhh… bara jag skriver det här känner jag avslappningen spridas i kroppen. Så här kommer boken att se ut, och senare idag får du ett nytt kort utdrag:

Den Nya Kvinnan

Läs mer om:  Den Nya Kvinnan
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar