Annons
Livscoachen
2 juni 2013

Det här med att skriva…

Softar i soffan i väntan på inspiration

Min blogg här heter Den Nya Kvinnan, eftersom det sedan länge har varit titeln på min kommande bok. Omslaget är redan klart, baksidestexterna likaså. Jag skulle publicera boken i korta avsnitt här fram till utgivningen om ca ett år. Enkelt och smidigt tyckte jag.

**

Fram tills för en månad sedan löpte skrivandet på fint, jag och min terapeutkollega som vi kallar för ”Tom” eftersom han inte kan vara öppen med sin identitet (du kan läsa mer om det här: En fejkad finansman) visste hur vi ville jobba.

Men sen tog det stopp. Skrivandet bara dog. Inspirationen fanns kvar hos både mig och Tom men vi insåg att upplägget på boken inte längre skulle funka. Vi ville något annat. Något mer. Vi visste bara inte vad. Och där har vi varit ett tag nu.

De senaste dagarna har det börjat lossna. Vi har insett att vi behöver byta namn på boken och att det kommer att bli tre böcker i stället för en. De kommer antagligen att heta Relationsguiderna och de ska få mer fokus på konkreta råd.

Men vi vet inte. Och därför har jag inte vetat vad jag ska skriva här.

**

Så det jag gör nu är att helt och hållet pausa bokutdragen, och i stället kommer jag under de kommande veckorna att dela med mig av tips och erfarenheter av skrivande.

De fem böcker som jag gett ut har hunnit lära mig en del om det. Den Nya Kvinnan blir en Författarskola helt enkelt och den börjar snart.

I väntan på att Författarskolan börjar kan du läsa här om mina tidigare böcker och ladda hem en gratis e-bok.

Välkommen!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar