Annons
Livscoachen
11 april 2013

3. Det är nu som det börjar

Karin Isberg - Den Nya KvinnanDet är tidigt en måndag morgon och det är dags för en intensivvecka som start på terapeututbildningen. Ute är det kallt och mörkt, det är januari och jag vet inte när jag äter frukost och sätter mig på cykeln hur mycket som den här veckan kommer att påverka mig.

Barnen har åkt iväg med sin pappa, min ex-man, på semester. Det är tur, för det kommer snart att visa sig att den här veckan går all energi åt till mitt inre. De förändringsprocesser som sätts igång går djupare än vad jag någonsin har varit med om tidigare.

Då har jag ändå ägnat några år åt att utforska mig själv intensivt med terapi, retreats, meditationer, chakrabalanseringar, finn-dig-själv-kurser, diverse kroppsterapeutiska behandlingar och liknande metoder som på olika sätt har hjälpt mig att utvecklas.

**

Den här veckan kommer inte att likna någonting annat. Det innebär bland annat att jag och de andra som jag delar veckan med ständigt går omkring och fryser. Vi dricker stora koppar te, sveper in oss i tjocka filtar och lägger oss på golvet och vilar så snart det ges möjlighet.

Att genomgå en transformerande själslig utveckling är påfrestande. Jag skulle inte klara av att ta hand om någon annan.

Läs mer om:  Den Nya Kvinnan, Utveckling
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar