Annons
Livscoachen
2 december 2013

Den Nya Kvinnan. Lucka 2

 

Kvinnlighet och den feminina energin

 

***

 
I Den Nya Kvinnan kommer du att möta begreppen maskulin och feminin energi. Under de år som jag har ägnat mig åt min egen och andras personliga utveckling, är de båda begreppen något som jag hela tiden återvänder till. De ger en djupare förståelse av vad det innebär att vara kvinna och de utmaningar som vi ställs inför.

Alla människor, såväl kvinnor som män, har båda energierna inom sig.  De är lika bra, fyller olika funktioner och vi behöver ha balans dem emellan för att känna harmoni med våra liv. När jag pratar om kvinnligt eller kvinnlighet menar jag den feminina energin inom oss.

 

Luckan imorgon: Vad är maskulin och feminin energi?

Den Nya Kvinnan Adventskalender

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar