Annons
Livscoachen
1 december 2013

Den Nya Kvinnan. Lucka 1

Den nya kvinnanMed början idag och fram till jul får du varje dag ett gratis utdrag ur min kommande bok Den Nya Kvinnan.

Boken handlar om hur du kan finna harmoni och glädje med ditt liv, stressa mindre och känna dig mer kvinnlig. Du kan se adventskalendern med Den Nya Kvinnan som en julklapp från mig till dig.

/Karin

 

Lucka 1: 

Till alla fantastiska kvinnor

Kvinnor idag är starka och självständiga. Efter frigörelsen har vi på kort tid bevisat att vi är minst lika kompetenta som män; vi leder både oss själva, familjer, länder och företag.
Kulturen som vi lever i uppmuntrar kvinnor att å ena sidan ta sig själva på allvar, vara målmedvetna och ambitiösa. Å andra sidan förväntas vi leva upp till ytliga skönhetsideal där kvinnor framställs som vackra utställningsföremål, ständigt leende och gärna passiva eller underdåniga.
Någonting skaver. Trots att vi har mer frihet, makt, pengar och utbildning än någonsin tidigare känner sig många av oss stressade och tömda på livsglädje. Hur mycket vi än åstadkommer och hur vackra vi än gör oss, känner vi oss aldrig tillräckliga. Ska livet inte vara mer än så här? Jo, det är klart att det ska.

 

**

Den Nya Kvinnan handlar om kvinnlighet och vad det egentligen innebär att vara kvinna. Det handlar om att du upptäcker nya sidor hos dig själv och väljer nya förhållningssätt till vem du vill vara.
Ditt liv är inte ett problem som du ska lösa eller en att-göra-lista som du prickar av. Livet är ett mysterium som du kan välja att utforska, slappna av i och njuta av.

 

**

 

Luckan imorgon: Kvinnlighet och den feminina energin

Den Nya Kvinnan Adventskalender

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar