Annons
Livscoachen
23 april 2013

9. Vi ses igen

Karin Isberg - Den Nya KvinnanTom och jag trivs bra tillsammans. Vi är inte förälskade och vår relation handlar inte om erotisk kärlek. Den handlar mer om känslan av att förstå och komplettera varandra på ett fint sätt.

Ungefär ett halvår efter kursen kommer Tom att höra av sig och fråga om jag vill äta lunch med honom. Det vill jag såklart, och vi ses redan samma dag.

När vi sitter på lunchen berättar Tom hur han kände när han skickade sitt sms. Att det både kändes konstigt och självklart. Det var ju så länge sedan vi sågs och enligt gängse normer känner vi inte varandra.

Å andra sidan ägnade vi en intensiv vecka åt att utforska våra största sorger, våra mest smärtsamma minnen, våra största rädslor – och sedan berätta om dem. Tom och jag vet mer om varandra än vad vi vanligtvis vet om människor i vår omgivning. Sett ur en helt annan synvinkel känner vi varandra väldigt väl.

**

Lunchen flyger fram. Prat och skratt blandas och när Tom och jag skiljs åt bestämmer vi att det nästa som vi ska göra, är att skriva en bok om relationer och manligt/kvinnligt tillsammans. Det är ett ämne som vi båda är intresserade av och på olika sätt har studerat. Precis som vi kände under kursen, upplever vi att vi även inom detta ämne kompletterar varandra.

Av det här skälet känns det helt självklart att gå in i ett gemensamt projekt. Jag litar på Tom, han litar på mig. Jag vet att det här kommer att bli bra, även om vi aldrig har jobbat tillsammans förut.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar