Annons
Livscoachen
19 april 2013

7. Att vara sedd i en relation

Karin Isberg - Den Nya KvinnanI relationer har min längtan bland annat inneburit att jag har attraherats av upptagna män. I huvudet på mig har de omedvetna tankegångarna gått ungefär så här: ”Om han väljer mig framför henne så innebär det att han ser mig”.

Det innebär det ju inte alls. Det innebär bara att jag ger mig in i ett spel med manipulationer och trick för att locka en man att lämna sin kvinna för min skull. När han har gjort det har jag vunnit. Tror jag.

Fast djupt inne har jag förlorat, för jag har ännu en gång befäst sanningen att jag måste prestera något för att synas. Jag har gjort mina relationer till tävlingar och precis som jag är van vid, är det jag som har presterat bäst.

**

Jag har aldrig haft känslan av att verkligen vara sedd och älskad bara för att jag är jag, utan att behöva bevisa eller prestera något. Det är det som är min allra djupaste, mest innerliga längtan.

  • Ulrika

    Skönt att läsa och jag tyckte väldigt mkt om det du skriver om ”Min allra djupaste mest innerliga längtan är att bli sedd och älskad för att jag är jag”
    Jag känner likadant… ”faller” för fel män hela tiden…

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar