Annons
Livscoachen
16 april 2013

6. Att synas är inte att vara sedd

Karin Isberg - Den Nya KvinnanJag har hela mitt liv sökt och fått uppmärksamhet genom mina prestationer. Från tonåren och framåt har jag synts i tidningar och blivit intervjuad för vad jag har åstadkommit.

Allting har varit försök för mig att tillgodose denna innerliga längtan som jag länge burit på, men det är egentligen inte den sortens uppmärksamhet som jag vill ha.

**

Lite senare under veckan kommer jag att sätta ord på att en av de mest grundläggande sanningar som jag har om mig själv säger ”Jag är inte sedd. Ingen ser mig för den jag är. Jag måste få mig själv att synas.”

Det är precis det jag gör. Jag får mig själv att synas. Men jag känner mig inte sedd. Och ingen tidningsartikel i världen kan ändra på den känslan.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar