Annons
Livscoachen
28 april 2013

11. Varför blev det Tom?

En söndagskväll sitter Tom och jag vid mitt köksbord och pratar om hur vi ska skriva. Vi pratar om att kanske inte skriva en bok trots allt, utan att vi tar fram ett innehåll som anpassas till en mobilapplikation.På så sätt kan användarna alltid ha våra relationsguider tillgängliga i sina telefoner.

Vi kallar vårt projekt för ”Relationsappen”. Den kommer att ha fokus på konkreta råd kring hur man kan stärka sitt förhållande med utgångspunkt från att förstå manligt/kvinnligt och våra särskilda behov. Det vi vill, är att bidra till långvariga och lyckliga relationer.

**

Under det här samtalet berättar Tom om den utskällning som han har fått för sin trevlighet. ”Jag tror inte det är bra om mina kollegor får veta det här”, konstaterar han. Därför bestämmer vi att skapa ett alias åt honom.

Det blir Tom för när han mailar mig dokument brukar han inte ange någon mailrubrik. I stället står det bara ”Tom” i ämnesfältet. Alltså kallar vi honom för det.

**

Så här skriver han i sitt första ”Tom-mail”:

Hej Karin,

Jag skrev lite idag, jättekul. Lova att vara uppriktig, som sagt jag är nybörjare. Det är fortfarande lite stavfel såg att jag inte ändrade alla å,ä,ö…. Bl.a.

Vi hörs snart!
Kram,
Xxx

**

Tom är en rutinerad affärsman och nybörjare på att skriva. Jag har skrivit böcker och är inte van att tänka business. Det här är vi båda helt medvetna om. Vi kompletterar varandra och det känns skönt att vi kan vara ödmjuka inför våra egna begränsningar.

I kommande fem inlägg får du läsa Toms egen berättelse om vem han är och det liv som han lever.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar