Annons
Livscoachen
26 april 2013

10. Toms dubbelliv

Det är planerna på boken som gör att vi bestämmer att kalla honom för Tom. Egentligen heter han inte det, men Tom lever ett dubbelliv.

Till vardags tillhör Tom en av de högst uppsatta inom finansbranschen. Han flyger jorden runt och gör affärer för miljarder. Ena veckan är han i New York, andra veckan i Tokyo, Bryssel eller Buenos Aires.

Tom har precis blivit rekryterad till en ny topposition och efter några veckor på jobbet blev han inkallad till högste chefen. Där fick han en åthutning för att han är alldeles för trevlig med medarbetare och kunder. Toms attityd stämmer inte överens med företagets image, så det är bäst att han skärper sig.

**

Tom gillar verkligen sitt jobb. Det är roligt och utmanande, han har en unik kompetens och kommer till sin rätt i det han gör. Det han har insett, är att han också har en annan sida och att de två sidorna av honom inte kan mötas offentligt.

Den andra sidan av Tom gör yoga och mediterar. Han spelar improvisationsteater, fördjupar sig inom andliga traditioner, går till en terapeut och ska nu också själv utbilda sig till det. Ingenting av detta är någonting som han vinner på att skylta med i sitt yrkesliv.

Läs mer om:  Den Nya Kvinnan, Prestationer, Tom
Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar